NDP’er zijn is een denkwijze


ndp logoAangezien het grootste gedeelte van Suriname paars is gekleurd, zou je denken dat de NDP een hype of trend is. Immers is de partij zo populair bij een groot gedeelte van het volk. Maar de waarheid is dat het alles is behalve een hype of trend.

Het steunen van de NDP is een gevoel maar vooral een denkwijze. Een denkwijze die vrij simpel is. Want, wie herinnert zich niet de legendarische uitspraak van President Bouterse:

Ik vraag u niet om van mij te houden, maar ik vraag u om van uw land te houden.

Deze uitspraak dekt feitelijk gezien heel de lading als het gaat om de denkwijze waarom men de NDP steunt.  De NDP heeft de eerste stappen gezet van het traject om het land waar men zo van houd, naar een hoger niveau te brengen. Dit geldt voor alle vlakken waar de mens en dus het volk van Suriname behoefte aan heeft. Een ieder mens zou toch een zorgelijk leven willen leiden, een dak boven zijn hoofd willen hebben, een goede toekomst voor de kinderen willen, een goede gezondheidzorg willen hebben en ga zo maar door. Daarom is de NDP meer dan een populaire pratij, een ieder mens die van zijn land houd, kan niets anders doen dan ook van de NDP houden. Immers zorgt deze NDP ervoor dat u nog meer van uw land kunt houden en een nog beter leven kunt leiden.

Daarom is u stem op 25 mei nodig want het traject wat de NDP de afgelopen 5 jaar is ingegaan , is nog niet klaar, dus help ons om samen het prachtige Suriname nog mooier en beter te maken.

U stemt toch ook NDP!